Nieuwsbrief november 2018

In de aanloop naar de feestdagen zijn er weer een paar leuke activiteiten voor onze leden! Voor de klap op de vuurpijl is er het Kerst/Nieuwjaarstoernooi om op sportieve wijze het oude jaar uit te luiden. Lees meer ›

Nieuwsbrief juni 2018

Heb je jezelf opgegeven voor onze altijd gezellige, jaarlijkse Barbecue? Niet vergeten, opgeven via app of bij de activiteitencommissie. Verder nog:

  • Wie doet er mee aan de recreanten competitie?
  • Gezelschapstoernooi afgelast, maar nog altijd leuke gelegenheid om op donderdagavond te gaan spelen in Heel

Lees meer ›

Nieuwsbrief mei 2018

Komende maand zijn er twee leuke toernooien in de buurt en de jaarlijkse BBQ ter afsluiting van het seizoen mag je natuurlijk niet missen! Lees meer ›

Nieuwsbrief april 2018

Het blacklight toernooi van afgelopen zondag was een geslaagd evenement. Tot de zomer zijn er nog meer leuke activiteiten en er komt volgend seizoen een laddercompetitie voor het Leudal! Lees meer ›

Start Clubkas Campagne 2017: Steun BC Roggel

Steun Badmintonclub Roggel
Ook dit jaar wordt weer de Rabobank Clubkas Campagne gehouden. Kort samengevat komt het er op neer, dat de Rabobank een sponsorplan heeft opgesteld, waarbij de leden kunnen stemmen op de verenigingen die ze een warm hart toe dragen. Ook BC Roggel doet hier aan mee.
Alle rekeninghouders van de Rabobank Peel, Maas en Leudal, die lid zijn van de coöperatie (dit is gratis), hebben de afgelopen dagen een brief met hierin een stemoproep gekregen. Ben jij coöperatielid van de Rabobank? Dan kun je stemmen op BC Roggel. Of vraag anders familie, vrienden of kennissen om te stemmen. Het werkt als volgt:
Ga naar de speciale website en log in met de gegevens, zoals vermeld op de stemkaart van de Rabobank.
Breng vervolgens je stem uit aan BC Roggel. Je mag maximaal 5 x stemmen, waarvan 2x op hetzelfde doel. De stemperiode duurt van 13 tot en met 26 maart 2017.

Einde Clubkas Campagne en Competitie

Rabobank Clubkas Campagne 2016

Rabobank Clubkas Campagne 2016

Op vrijdag 22 april zijn de cheques voor Rabobank Clubkas Campagne 2016 uitgereikt in Roggel bij Preuverie Bekkers Marie. Ook badmintonclub Roggel heeft deelgenomen en bereikte het mooie resultaat van 48 stemmen, wat 171,39 Euro opleverde voor onze clubkas!

Op donderdag 21 april speelde BC Roggel 2 de laatste wedstrijd in de RCML. Bert, Fred, Wilma en Yvonne kwamen nog een keer in actie,  thuis tegen BVR. Met een 6 – 2 overwinning werd de 2e plaats in de GD-2 poule veilig gesteld, achter kampioen BC Neer. Gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

Doe mee! – 3x Gratis Badminton

Elke dinsdag- en donderdagavond spelen we badminton op recreatief niveau in de zaal bij Micosport. Doe ook mee, je kunt gratis 3 keer meedoen! Meer informatie? Kijk op 3x Gratis Badminton of gebruik onze contact pagina.

3x gratis badminton

Clubkampioenen 2016!

De clubkampioenen van 2016 zijn bekend, Robert bij de heren en Steffie bij de dames. Gefeliciteerd!

Robert clubkampioen 2016

Voorspoedig 2016

Badmintonclub Roggel wenst iedereen een sportief voorspoedig 2016!Voorspoedig 2016

Uitslag BC Maasdroppers 3 – BC Roggel 2 als voorspeller voor vanavond?

Zonder griepprik, is afgelopen donderdag teamcaptain Bert met zijn team (Fred, Wilma, Marion en Yvonne) het seizoen begonnen met een mooie 2-6 uitoverwinning in Maasbracht. Lees verder op Facebook:
Top