Nieuwsbrief april 2018

Het blacklight toernooi van afgelopen zondag was een geslaagd evenement. Tot de zomer zijn er nog meer leuke activiteiten en er komt volgend seizoen een laddercompetitie voor het Leudal!

Blacklight toernooi

Afgelopen zondag hebben we de primeur gehad binnen Badminton Leudal om deel te nemen aan een heus blacklight toernooi! Hopelijk heeft iedereen een leuke dag heeft gehad. Het was een geweldige ervaring. Er is een verslag gemaakt van de activiteit en deze is hier te lezen:

https://www.bvheel.nl/index.php/2018/04/22/blacklight-toernooi-leudal-2018-was-een-geslaagd-evenement/

5 mei feestavond BC Roggel

5 mei staat de feestavond gepland ! Aanvang 20.00u bij Ton en Gemma. Trek goeie schoenen aan! 😊 Eigen bijdrage €15 pp. Aanmelden via de BC Roggel app.

Minitoernooi BC Push 13 mei

Over het niveau van dit toernooi is wat onduidelijkheid geweest. Vanuit Baexem geeft men aan dat GD2 het maximale niveau is. Dat betekent dus dat beginnende spelers, GD3 en GD2 spelers mee kunnen doen. Inschrijven kan nog t/m 29 april  als team of als “wanted” speler zonder team. Meer info

Peperkoektoernooi in Heel

Het gezelligheidstoernooi (ook wel peperkoektoernooi) wordt gehouden op donderdag 21 juni  om 20.00u in Heel. De inschrijvingsformulieren worden begin mei verstuurd.

Indien er voldoende inschrijvingen zijn wordt er gespeeld in 2 klassen, een competitieklasse en een recreantenklasse. Iedereen kan zich individueel inschrijven, ter plekke worden de tweetallen per wedstrijd gevormd.

Na de wedstrijd is er een kleine prijsuitreiking in de kantine.

Laddercompetitie 

Bij de start van het nieuwe seizoen willen we voor de aangesloten clubs van Badminton Leudal starten met de laddercompetitie (speciaal voor de NIET competitiespelers). Iedereen die mee wil doen graag melden via email aan bij Bennie. Liefst opgave per tweetal (He/Da, He/He of Da/Da), maar je mag ook individueel meedoen. Wij kijken dan of er nog meer wanteds zijn.

Wij maken op inzicht de eerste ladder, Aan het eind van het seizoen is een finale avond in Heel.

Regels:

  • Er wordt gespeeld per tweetal (meerdere tweetallen per vereniging mag).
  • Je mag alleen diegene die direct boven je staat uitdagen.
  • Je speelt 2 x enkel en een dubbel. Win je (2-1 of 3-0) dat ruil je van plaats en mag je direct weer diegene die boven je staat uitdagen.
  • Geef altijd aan de organisatie door wie je wanneer uitdaagt zodat de lijst actueel blijft.
  • De uitgedaagde heeft het voordeel van de thuiswedstrijd. Zoek samen een geschikte tijd om de wedstrijd te spelen (1 baan moet beschikbaar zijn)
  • Binnen 4 weken moet de wedstrijd gespeeld zijn anders heeft de uitdager gewonnen en wordt gewisseld van plaats.
  • Geef de score door aan de organisatie, zodat de lijst actueel blijft.