Samenwerking binnen Badminton Leudal wordt verder uitgebreid

Het samenwerkingsverband van BV Heel, BC Heytse en BC Roggel wordt verder uitgebreid.

Naast het gezamenlijk team, zullen ook de speelavonden van BV Heel, BC Heytse en BC Roggel vanaf 1 maart toegankelijk zijn voor alle leden. Deze test loopt tot de zomervakantie. Daarna evalueren we en zetten verdere stappen naar een hechtere samenwerking.

Dit betekent dat leden van BV Heel en BC Roggel ook op woensdag kunnen badmintonnen in Heythuysen en dat Leden van BC Heytse welkom zijn op maandag en donderdag in Heel. Leden van BC Heytse en BV Heel kunnen nu ook op dinsdag terecht in Roggel.

Het plan is om met deze drie verenigingen een overkoepelend beleid te vormen waarin beiden profiteren van de samenwerking en de identiteit van de verenigingen behouden blijft.

Als andere verenigingen ook hierin geĆÆnteresseerd zijn, kunnen ze dit melden bij Evert van den Ham (BV Heel) of Hans Smit (BC Heytse).

Daarnaast gaan we ook de 3edonderdagavond van de maand tot de zomerstop openstellen voor alle spelers van BC Leudal (21 maart, 18 april, 16 mei en 20 juni). Ook dit zal hierna worden geƫvalueerd.

Kijk ook op Badminton Leudal voor meer informatie.