Nieuwsbrief november 2018

In de aanloop naar de feestdagen zijn er weer een paar leuke activiteiten voor onze leden! Voor de klap op de vuurpijl is er het Kerst/Nieuwjaarstoernooi om op sportieve wijze het oude jaar uit te luiden.

Speelavond bij BC Heytse

Woensdag 21 november is er een speelavond voor leden van de Badminton Leudal verenigingen. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Kijk hier voor meer informatie.

Speelavond bij BC Horn

In de vergadering van Badminton Leudal van 10 oktober heeft BC Horn afgesproken om de leden van de badmintonclubs van Leudal en Heel de gelegenheid te geven om  eens per maand in Horn te komen spelen.

In overleg met Heythuysen is besloten dat elke 1ste maandag van de maand iedereen die zin heeft bij ons in Horn kan komen spelen. In principe als proef tot de zomervakantie. Daarna bekijkt BC Horn of ze dit nog steeds vinden passen bij de club. De speeltijden zijn van 19:45 uur tot 21:45 uur in de Sporthal aan de Rijksweg 7 in Horn.

Er hoeft niet aangemeld te worden en er hoeft niet voor betaald te worden. Je kunt gewoon komen en meedoen.

Kijk ook op de website van Badminton Leudal https://badmintonleudal.nl/speelavonden-badminton-leudal-in-horn/

Kerst/Nieuwjaarstoernooi

Op 29 december organiseren we een Kerst/Nieuwjaarstoernooi bij Mico sport. Aanvang 19.30 tot 21.30uur. We spelen op ludieke wijze diverse partijtjes tegen elkaar.
Wil je komen spelen ? Laat dan zsm, maar uiterlijk 5 december iets weten in de BC Roggel app, of bij de activiteitencommissie.

De speelavond van dinsdag 25-12 en dinsdag 1-1 komt uiteraard wegens de feestdagen te vervallen. Dus wil je een beetje actief het jaar afsluiten, geef je dan op !