Nieuwsbrief mei 2018

Komende maand zijn er twee leuke toernooien in de buurt en de jaarlijkse BBQ ter afsluiting van het seizoen mag je natuurlijk niet missen!

Dubbeltoernooi in Maasbree

Op zondag 10 juni van 10:00 tot 16:00 organiseert BCM ’80 een open dubbeltoernooi. Iedereen kan zich inschrijven als heren, dames of mix duo. Op basis van speelniveau, gaan we in poules dubbelen. Meer informatie over het dubbeltoernooi. Inschrijven kan tot zondag 3 juni met dit formulier

Gezelschapstoernooi in Heel

Donderdag 21 juni 2018 vind alweer de 4dejaargang plaats van het BV Heel gezelschapstoernooi. Het toernooi vindt plaats in Sporthal Reutsdael, sportparklaan 54 te Heel. Het evenement start om 20:30uur. De eindtijd zal liggen rond 22:30 uur, waarna er in de kantine een prijsuitreiking zal zijn. Hier is ook gelegenheid voor een welverdiend drankje na het harde werken op de badmintonbaan.

Opgave is verplicht en kan middels inschrijven via de onderstaande link:

https://www.tournia.net/en/bvheel/index.html(klik op knop ‘REGISTER’)

Wanneer je je inschrijft word je verwacht op het toernooi. Opgave betekent dus deelname! Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk zondag 17 juni 2018.

Meer informatie: BV Heel gezelschapstoernooi 2018

Jaarlijkse barbecue BC Roggel

vrijdag 6 juli is de afsluiting van het seizoen middels onze bekende BBQ. Graag via app  of bij iemand van de activiteitencommissie opgeven of je komt. De BBQ is bij Henri thuis. Markt 5 te Roggel.