Nieuwsbrief juni 2018

Heb je jezelf opgegeven voor onze altijd gezellige, jaarlijkse Barbecue? Niet vergeten, opgeven via app of bij de activiteitencommissie. Verder nog:

  • Wie doet er mee aan de recreanten competitie?
  • Gezelschapstoernooi afgelast, maar nog altijd leuke gelegenheid om op donderdagavond te gaan spelen in Heel

Lees hieronder verder.

Recreanten competitie Midden Limburg (RCML)

Binnenkort start de inschrijving weer voor  Recreanten Competitie Midden Limburg (RCML). Voor deze competitie kunnen heren- en/of mix teams worden ingeschreven.
We willen daarom graag alle leden, die willen deelnemen aan de RCML competititie, vragen om dit kenbaar te maken bij het bestuur per email naar info@bcroggel.nl (liefst uiterlijk voor maandagavond 25 juni). Vermeld daarbij of je belangstelling uitgaat naar een heren team of mixteam, voorkeur niveau en of je mee wilt naar het overleg in Heythuysen.  Wil je alleen invallen? Laat dit dan ook even weten.

Gezelschapstoernooi BV Heel

Door het geringe aantal aanmeldingen is door de organisatie besloten het BV Heel gezelschapstoernooi in zijn geheel af te gelasten.

Dit betekent niet, dat het niet mogelijk is om gezellig te komen badmintonnen. Leden van aangesloten clubs bij Badminton Leudal zijn welkom om op dezelfde dag (donderdag 21 juni 2018) te komen badmintonnen in de hal in Heel vanaf 20.00u. Aanmelden is niet nodig.