Competitie afgesloten

De jeugdcompetitie zit er op. Het jeugdteam van BC Roggel heeft op 26 januari met 7-1 gewonnen in de thuiswedstrijd tegen Trilan 16. Op het einde van de competitie zat geen spanning meer, Trilan 16 stond 5e en kon BC Roggel niet meer achterhalen. Er werd dan ook vrij gemakkelijk gewonnen. Het enige punt werd nipt verloren in de eerste meisjes single. Maud Kocken speelde sterk en maakte ook aanspraak op de winst, maar verloor desondanks.

BC Roggel 1 is uiteindelijk 4e geworden met 33 punten in een poule van 6 (eindstand).  Alle spelers hadden nog geen ervaring in de competitie, dus dat is prima gedaan. De eerste 3 in de ranglijst zijn teams met al enkele jaren competitie ervaring. De nieuwkomers, BC Roggel 1, Trilan 16 en Roermond 7, staan op plaats 4, 5 en 6 respectievelijk.  Van de debutanten in de competitie was BC Roggel 1 dus duidelijk de sterkste. Een mooi resultaat en het wordt interessant hoe dit volgend jaar een vervolg gegeven kan worden.

Op de foto hieronder staat bijna iedereen die betrokken was bij het team: Vlnr Robert Leenhouts (coaching), Rick Leenhouts,  reservespelers Iris Tomassen, Marco Verstappen en Fenna Derks,  trainer Sharon Linders, Bennie Tomassen (coaching). Zittend: Bram Leenhouts, Maud van Horne, Maud Kocken. Trainer Bert Geelen was niet aanwezig toen de foto werd genomen.