BC Roggel – BC Heytse: Spannende derby

Donderdagavond 31 januari stond er een belangrijke wedstrijd op het spel: BC Roggel – BC Heytse, hier mocht niet verloren worden. Het team was niet compleet, Bert net terug uit Nieuw Zeeland en Carlos net terug van een blessure. Geen ideale uitgangssituatie. Gelukkig was Frits Verstappen bereid om als invaller het team te versterken.

Ondanks lange afwezigheid was Bert prima in vorm. Samen met Carlos werd eerste dubbel gewonnen en ook in de dubbel met Fred kon een punt bij worden geschreven. Bij de dubbel van Frits en Fred waren de verwachtingen hooggespannen, maar de uistekend spelende tegenstanders wisten die partij naar zich toe te trekken. In de laatste dubbel hadden Bennie en Carlos het moeilijk, na 4 dubbels was de stand 2-2.

Bij de singles wist Frits vrij gemakkelijk te winnen: 3-2. Vervolgens verloor Bennie zijn singlepartij: 3-3. De spanning bleeft dus tot het laatst bewaard. Zowel Fred als Bert speelde allebei een driesetter. Bert won van Mark Lemmen, maar Fred verloor van Ralph Cuypers. Einduitslag: 4-4.