Team 1 kampioen!

Afgelopen zondag was de laatste competitiedag voor alle teams. Roggel 1 stond op dat moment eerste in de poule met 5 punten voorsprong op nummer 2: United 3 uit Venlo.
De laatste wedstrijd was de uitwedstrijd tegen United 3 in Venlo; een echte finale dus!

Vooraf was duidelijk, dat Roggel 1 weliswaar een vrij grote voorsprong had, maar dat United zich niet zo maar gewonnen zou geven. De teamleden van Roggel 1 waren dan ook best nerveus aan het begin van de wedstrijd.
Gelukkig werd de eerste wedstrijd, de herendubbel, meteen gewonnen door Fred en Thijs. Bij de damesdubbel lukte dat Kinu en Miranda helaas niet. De herenenkel van Thijs was bloedspannend en werd met een nipte overwinning door Thijs “binnengehaald”. Hiermee was de overwinning een feit en werden de kampioenen door de aanwezige fans alvast gefeliciteerd.

Uiteindelijk werd ook de laatste wedstrijd, de mixed dubbel 2, door Kinu en Fred gewonnen en werd de strijd tegen United 3 weliswaar met 3-5 verloren, maar het kampioenschap glorieus binnengehaald.
Dit werd uiteraard met een aantal bestuursleden en leden gevierd bij Micosport (gesponsord door ATS, waarvoor onze dank).

Fred, Thijs, Kinu en Miranda, van harte gefeliciteerd met dit mooie kampioenschap!!