Stem nu: rabobank clubkas campagne!

120_1234_clubkas_campagne-1_29402610Zoals al eerder aangekondigd heeft de Rabobank een sponsorplan opgesteld waarbij hun leden kunnen stemmen op de verenigingen die ze een warm hart toe dragen. Ook BC Roggel heeft zich hier weer voor opgegeven.

Alle rekeninghouders van de Rabobank Maas en Leudal, die lid zijn van de coöperatie (dit is gratis), hebben afgelopen dagen een stemoproep gekregen.

Hopelijk zijn er onder die leden ook vele van jullie en jullie familie en vrienden.

Bij deze willen wij jullie oproepen om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen voor onze club! Dit is een actie waar we met genoeg stemmen, een mooi bedrag voor de club kunnen verdienen! Hoe meer stemmen, hoe meer geld.

Het werkt als volgt: ga naar de website www.rabobank.nl/maasenleudal en log in met de gegevens, zoals vermeldt op de stemkaart van de Rabobank. Je kunt dus ook de stemkaarten verzamelen (van bijvoorbeeld opa en oma) en namens iemand anders stemmen uitbrengen. Een andere mogelijkheid is om in te loggen via de link die je vanzelf van de Rabobank krijgt doorgemaild.

Breng vervolgens je stem uit aan BC Roggel. Je mag 5 stemmen verdelen, waarvan 2 naar hetzelfde doel. Dus maak wat leuke deals met andere verenigingen, zodat we zoveel mogelijk stemmen binnenkrijgen!

De stemperiode duurt vanaf vandaag tot en met 25 maart 2013! Zet hem op en verzamel stemmen!!

Hartelijk bedankt namens het bestuur van BC Roggel!