BC Roggel lekker op dreef in Sittard

Vandaag (1 december) zijn we (Fred, Steffie, Henri en Bennie) vanmorgen in alle vroegte afgereisd naar naar Sittard voor een individueel recreantentoernooi.  Tijdens dit toernooi werden alleen maar dubbels gespeeld, maar niet met vaste koppels. Elke dubbelwedstrijd (1 set)  speel je telkens in een andere samenstelling. Vooraf is er een loting gemaakt en krijgt iedereen een briefje met een nummer. Dit nummer bepaalt vervolgens met wie en tegen wie je de dubbels speelt.  Dit systeem is afkomstig uit Duitsland, waar het vaker wordt gespeeld. Alle deelnemers waren aan het einde heel positief over dit toernooi: Het was een leuke en gezellig manier om aan spierpijn te komen ;-).

De Roggelse afvaardiging ging niet met lege handen naar huis: Steffie werd 1e  bij de dames en Fred haalde de 2e plaats bij de heren. Verder was er een aanmoedigingsprijs (maw. jammer dat je laatste bent, we hopen dat je het volgend jaar opnieuw probeert). Omdat de 2 laagstgeklasseerden bij de heren al naar huis waren, mocht Bennie een leuk beeldje in ontvangst nemen.

Heel leuk toernooi dus en niet alleen vanwege de uitstekende Roggelse prestaties. We denken namelijk dat het prima toernooi is waar nog meer leden van BC Roggel aan deel zouden kunnen nemen.