BC Roggel 1 houdt ongeslagen status in Buchten

Weer een verslagje van onze derde wedstrijd tegen Het Anker uit Buchten. BC Roggel houd de ongeslagen status maar het kraakte behoorlijk vanavond. We begonnen zoals altijd met de dames en de herendubbel. Yvonne en Steffie wonnen hun dubbel redelijk makkelijk maar Frits en ik kregen de klik niet vanavond en verloren onze dubbel vrij kansloos. 1 – 1.

Yvonne en ik begonnen aan onze enkel die we beidden verloren ondanks dat Yvonne nog met 9 – 4 voor stond in de tweede set. 3 – 1. En, echt waar, Frits en Steffie verloren hun mix in twee sets. 4 – 1. Steffie won haar enkel toch weer redelijk makkelijk en ook Frits won zijn enkel. Daar waren wel twee zweet t-shirt wissels voor nodig. 4 – 3 in het voordeel van Buchten.

Alles hing af van de mix tussen Yvonne en mij. Wat een schitterende partij. De eerste set verloren we. De tweede wonnen we. Intussen was er 15 man publiek aan het kijken naar de derde set die redelijk gelijk op ging. 2 man voor Roggel Steffie en Frits, 13 man voor Buchten. Bij een stand van 20 – 18 voor de tegenpartij kwam Yvonne aan de opslag. De spanning was om te snijden zowel in het veld als ernaast. Maar na enkele geweldige rallies wonnen we uiteindelijk toch met 21 – 19, ondanks het tegenpubliek. Eindstand 4 – 4.