Het einde van de competitie nadert (deel 1)

Het einde van de recreantencompetitie (RCML)  nadert en de spanning neemt toe. In GD-3 staat BC Roggel 1 derde, op 4 punten van de koploper, maar met 1 wedstrijd minder gespeeld:

1. Het Anker1265
2. BC de Pletters1365
3. BC Roggel 11161

Maakt BC Roggel 1 nog kans op de eerste plaats? Hieronder staat een overzicht met de nog te spelen wedstrijden van de 3 koplopers. Daarachter staan de punten die het betreffende team uit de returnwedstrijd heeft gehaald. Het Anker en BC de Pletters hebben een paar lastige wedstrijden op het programma staan, waaronder een onderlinge wedstrijd. Maar beide teams spelen ook nog tegen BC Donderslag 2, het team dat nu onderaan staat.

BC Roggel heeft nog de meeste wedstrijden op het programma en nog niet tegen BC Maasdroppers gespeeld. Als je er van uit kunt gaan dat de beide andere teams opnieuw om en nabij de punten uit de returns halen, dan moet Roggel minimaal 2x met 6-2 van BC Maasdroppers 3 winnen om op gelijke hoogte te komen met Het Anker. In dat geval komen Het Anker en BC Roggel 1 beiden op 88 punten. Het blijft dus spannend tot het einde!

ThuisUitPunten uit return
Het Anker
Het AnkerBC de Pletters3
Het AnkerBC Donderslag 28
Het AnkerBC Stevensweert5
BC HeytseHet Anker7
23
BC de Pletters
BC de PlettersBC Vlodrop3
Het AnkerBC de Pletters5
BC Donderslag 2BC de Pletters8
16
BC Roggel
BC Roggel 1BC Maasdroppers 24
BC Roggel 1BC Maasdroppers 3?
BC Roggel 1BC Vlodrop 15
BC Maasdroppers 3BC Roggel 1?
BC StevensweertBC Roggel 16
15